Vanaf € 500.000

 
 

BORAGO

De verrassende combinatie van de rustgevende kust, het bruisende centrum én uw privacy maakt deze villa-appartementen werkelijk uniek aan de Belgische kust.

Contacteer ons

BORAGO

UNIEKE WOONBELEVING


Dit kleinschalige wooncomplex bestaat uit vijf individuele appartementen met bijzonder veel aandacht voor uw privacy en veiligheid. Bovendien vertaalt de minimale gemeenschappelijke ruimte zich in lage onderhoudskosten.

In Residentie Borago te Koksijde worden in totaal 5 appartementen voorzien waarvan twee met 2 slaapkamers (106,00m² of 108,50m²), twee met 3 slaapkamers (113,90m² of 117,40m²) en een penthouse met 3 slaapkamers (109,20m²); ondergronds bevinden zich onder andere 6 standplaatsen, 1 individuele garage en 1 dubbele garage, een fietsenberging en 5 privatieve bergingen.

TOPLIGGING

UW OASE VAN RUST


Het gerenommeerde nieuwbouwproject Borago in Koksijde bevindt zich op wandelafstand van de zee. Wilt u ook de sfeer opsnuiven in het gezellige dorpscentrum? Ideaal. De woningen liggen op de hoofdweg naar Koksijde-Bad. Gelegen tussen strand en dorp: de topligging voor iedere kustliefhebber.

Vraag meer informatie aan

topkwaliteit

uitzonderlijke materialen


Het elegante woonproject Borago voorziet vijf prachtige appartementen.
Govaert & Vanhoutte Architects koos voor een functionele indeling met aandacht voor uw comfort. Bovendien maken ze gebruik van materialen van hoogwaardige kwaliteit.

Een voorsmaakje:

  • De hoogkwalitatieve keuken van bulthaup is uitgerust met toptoestellen en draagt bij tot differentiatie en waardestijging
  • Het stijlvolle interieur wordt gekenmerkt door een uitzonderlijk hoge afwerkingsgraad.
  • Grote raampartijen brengen buiten naar binnen, en zijn overal voorzien van dubbel isolerende beglazing.
  • De tijdloze vormgeving bezorgen het geheel een luxueuze uitstraling.

privacy

individuele villa’s


Dit charmante project biedt u een veilig thuisgevoel. De grote ondergrondse garage voorziet voldoende plaats voor uw wagen en een fietsenstalling. Vanuit deze afgesloten ruimte kunt u uw appartement rechtstreeks betreden. Bovendien beschikken alle appartementen over een videofoon met deuropeningsinstallatie. Dat garandeert maximale controle over uw veiligheid. En over die van uw kinderen en vrienden.

Plannen en prijzen aanvragen

interieur

zee van licht en luxe


Riante raampartijen zorgen voor een betoverende lichtinval. De leefruimtes van de appartementen zijn optimaal naar de zon gericht. Zo creëert de architect een frisse, open sfeer. Hier voelt u zich thuis. Net als op het strand. Wenst u een ruim terras? Ook daaraan werd gedacht. U geniet er van een optimale buitenbeleving.

Droomt u van een woning aan zee? Borago maakt deze droom meer dan waar.

DETAILS

kunstenaars oog


Borago biedt met zijn een passionele woonbeleving een antwoord op de vragen van een veeleisende levensgenieter. De grandeur van het gebouw en de hoge afwerkingsgraad vullen alvast uw tevredenheid in. Maar dit project gaat nog een stap verder: indien u dat wenst, kunt u onder begeleiding van een binnenhuisarchitect uw persoonlijke wensen uitspreken. De praktische indeling biedt immers een groot aantal interieurvarianten.

Neem contact op met ons

Aanbod

Appartement Woonopp. Slaapkamers Terrasopp. Orientatie Download plan
GLV.01 101,8m2 2 slaapkamers 23,4m2 noord-georiënteerd
GLV.02 120,0m2 3 slaapkamers 26,9m2 zuid-georiënteerd
Appartement Woonopp. Slaapkamers Terrasopp. Orientatie Download plan
Appt. 01.01 104,9m2 2 slaapkamers 17,3m2 noord-georiënteerd
Appt. 01.02 121,7m2 3 slaapkamers 30,8m2 zuid-georiënteerd
Appt. 02.01 109,2m2 3 slaapkamers 33,1m2 zuid-georiënteerd
Appartement Woonopp. Slaapkamers Terrasopp. Orientatie Download plan

Vraag meer informatie aan

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

 

 

Info & Verkoop:
Found & Baker Properties
info@found-baker.com
+32(0)50 66 00 00